Vegetarische pasta uit Toscane

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3008 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de grill voor
  2. Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken
  3. Rooster de paprika's met de schil naar boven in de braadslede dicht onder de grill in ± 7 minuten zwart en laat ze in een plastic zak ± 10 minuten afkoelen
  4. Haal de schil eraf en snijd de paprika's in reepjes
  5. Snijd intussen de venkel, courgette en aubergine in hele dunne plakken
  6. Leg de plakken groente met de lente-ui in de braadslede, druppel er 1 eetlepel olie over en rooster de groenten onder de grill ± 6 minuten; keer ze halverwege
  7. Vermeng de groenten met de pasta, 1 eetlepel olie, de azijn, zout en peper
  8. Garneer met de basilicum en serveer de kaas erbij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha