Volkorenspaghetti met broccoli en ham

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1217 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de roosjes van de broccoli, schil de steeltjes en snijd ze in stukjes
  2. Blancheer de roosjes en de steeltjes 3 minuten, spoel ze met koud water en laat ze uitlekken
  3. Snijd de ham in kleine blokjes
  4. Kook de spaghetti al dente in water met een beetje zout
  5. Klop intussen de eieren met de kaas los en kruid met peper, zout en nootmuskaat
  6. Giet de spaghetti af, doe ze direct weer in de pan en giet het ei-kaasmengsel erop
  7. Verwarm al roerend zachtjes tot het ei begint te binden
  8. Roer de broccoli erdoor en warm nog even door
  9. Verdeel de spaghetti op de borden en bestrooi met de hamblokjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha