Volkorenspaghetti met kippenlevers

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 833 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de zeentjes en het vet van de kippenlevers en snijd ze in stukjes
  2. Pel de knoflook en snijd de teentjes in plakjes
  3. Kook de spaghetti al dente
  4. Verhit intussen de boter in een pannetje en fruit de knoflook met de salieblaadjes
  5. Voeg de kippenlevers toe en bak die 3 minuten onder regelmatig keren
  6. Kruid met peper en zout en giet de wijn erbij
  7. Roer de aanbaksels van de panbodem en laat de saus nog 1 minuut uitdampen
  8. Giet de pasta af, meng de saus erdoor en bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha