Volkorenspaghetti met knoflooksaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1178 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de knoflook in een vuurvast kommetje, overgiet met de helft van de wijn, leg er een klontje boter op en zet het 30 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven
  2. Plet het vruchtvlees van de knoflook uit de schil en roer de moes door de rest van de wijn
  3. Laat deze tot de helft inkoken, voeg de room toe en laat weer tot de helft inkoken
  4. Rooster de pijnboompitten en de sesamzaadjes tot ze licht beginnen te kleuren
  5. Kook de spaghetti al dente en giet af
  6. Schep de saus erop en garneer met de pijnboompitten, sesamzaadjes en sprietjes bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha