Kerrierisotto met gevulde champignons

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2501 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de helft van de ui met de kerrie en het bouillontablet ± 2 minuten
  3. Voeg de rijst toe en fruit hem glazig
  4. Voeg de wijn toe en kook de risotto verder gaar met de hoeveelheid vocht volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de rest van de ui en de fijngesneden champignonsteeltjes 3 minuten
  6. Breng op smaak met peper en zout
  7. Verdeel het mengsel in de champignonhoedjes
  8. Meng de boter met de peterselie, de tijm, het amandelschaafsel en peper en zout
  9. Leg op elke champignon een beetje van de kruidenboter en bak de champignons in de oven op een ingevette bakplaat in 10 minuten gaar
  10. Schep de risotto op de borden en verdeel de gevulde champignons eromheen
  11. Lekker met geraspte kaas en broccoli

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha