Kokosrisotto met linzen en zoete aardappel

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2104 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui hierin kort
  2. Knijp er de teentjes knoflook boven uit, voeg de ringetjes prei en stukjes paprika toe en roerbak nog even
  3. Snijd de shii-takes in twee of drie stukken en voeg ze toe, samen met de rijst en linzen
  4. Roer goed door elkaar en voeg de groentebouillon en kokosmelk toe
  5. Breng aan de kook en voeg dan de gezeefde tomaten, het komijnpoeder en korianderpoeder toe
  6. Laat het mengsel zonder deksel op laag vuur ongeveer 20 minuten koken
  7. Voeg de zoete aardappel toe en zorg dat de stukjes onder staan
  8. Laat nog 5-10 minuten koken tot de aardappel en de linzen zacht zijn
  9. Rooster de grofgehakte pinda's in een droge koekenpan en strooi ze voor het opdienen over de risotto

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha