Mexicaanse risotto

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2831 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de kruidenmix door 3/4 liter warm water
  2. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes
  3. Bak de ui, de paprika en het gehakt in de olie tot het vlees korrelig is
  4. Snijd de worst in plakjes
  5. Schep de rijst door het gehaktmengsel
  6. Voeg al roerend de kruidenmix met het vocht, de tomatensaus, de doperwten en de worst toe en laat de rijst in 20-25 minuten smeuïg en gaar worden
  7. Roer regelmatig en voeg zo nodig water toe
  8. Schep er tenslotte de maïskorrels door en verwarm ze mee
  9. Breng de risotto op smaak met zout en peper en strooi er eventueel geraspte kaas over
  10. Lekker met tortillachips of kidneybonen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha