Risotto met gehakt courgette Italiaanse kruiden en room

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3120 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui en de knoflook schoon
  2. Hak de ui fijn, fruit hem zachtjes 3 minuten in de boter en pers de knoflook erboven uit
  3. Voeg het gehakt toe en bak dit rul
  4. Bak de rijst en de Italiaanse kruiden al roerend mee tot de korrels rondom met boter zijn bedekt
  5. Was de courgette en snijd hem in plakjes van ± 1/2 cm
  6. Voeg ze toe en bak ze even mee
  7. Voeg de bouillon toe, breng alles aan de kook en kook de rijst onder af en toe omroeren zachtjes 20-25 minuten tot het vocht bijna is opgenomen
  8. Voeg dan de room en wat peper toe en laat alles, afgedekt, nog 3 minuten zachtjes koken
  9. Schaaf de kaas over het gerecht en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker30 aug 2007 om 10:24 Reageer

    hmmm


Reageer zelf op dit recept

kaptcha