Risotto met kastanjechampignons

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2466 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de sjalotjes en snijd de champignons in plakjes
  2. Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook uit de pers hierin 2 minuten
  3. Bak de paddestoelen mee
  4. Voeg de rijst toe en blijf roeren tot alle korrels glazig zijn
  5. Schenk er 3/4 van de bouillon bij en laat de rijst in ± 20 minuten gaar worden
  6. Voeg, als de rijst droger wordt, steeds een scheut bouillon toe
  7. Kook de erwtjes de laatste 7 minuten mee en breng op smaak met zout, peper en peterselie
  8. Strooi er aan tafel de kaas over
  9. Lekker met een ongepaneerde schnitzel, gevuld met rauwe ham en salie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha