Risotto met pesto

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2824 x
  • Reacties: 5 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Fruit de fijngehakte ui en knoflook in de olie glazig
  2. Voeg de rijst toe en schep het geheel enkele keren om tot de rijst glanst
  3. Schenk, terwijl u blijft roeren, beetje voor beetje de bouillon bij de rijst en laat de risotto op laag vuur in 20-25 minuten gaar worden
  4. Roer alles af en toe voorzichtig om en zorg dat de risotto niet te droog wordt
  5. Schenk er vlak voor het serveren de room bij en schep de rijst nog eens om
  6. Bestrooi de risotto naar smaak met zout en peper en garneer het gerecht met lichtbruin geroosterde pijnboompitten, reepjes basilicum en Parmezaanse kaas

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (5)

  • Bezoeker09 jan 2007 om 20:54 Reageer

    En waar komt die perso nu op de proppen?

  • Bezoeker05 mei 2007 om 10:46 Reageer

    ja idd waar blijft die pesto?

  • Bezoeker30 mei 2007 om 17:37 Reageer

    Ach, eten we de pesto toch een andere keer op, haha

  • Bezoeker11 jul 2007 om 13:46 Reageer

    pesto is de pijnboompitten, reepjes basilicum enParmezaanse kaas (DUH)

  • Bezoeker29 apr 2008 om 18:10 Reageer

    het recept is echt heerlijk!!! ik heb er ook gewoon pesto door gedaan en dat smaakt prima hoor.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha