Risotto met peultjes en pecorino

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1053 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en bak de ui glazig
  2. Voeg de rijst toe en bak deze al omscheppend enkele minuten
  3. Los de saffraan op in wat water en voeg de witte wijn toe
  4. Blijf roeren
  5. Doe er dan scheut voor scheut de groentebouillon bij tot de rijst het vocht heeft opgenomen
  6. Dit duurt ongeveer een half uur
  7. Blancheer intussen de peultjes
  8. Schep er op het laatst de peultjes, de gehakte spinazie en de amandelen door en breng op smaak met zout en peper
  9. Laat het afgedekt nog even rusten
  10. Maak op de borden vier bedjes van de rest van de spinazieblaadjes en maak, bijvoorbeeld met een kopje, een mooie vorm van de risotto
  11. Garneer met versgeschaafde pecorino

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker03 jan 2008 om 19:07 Reageer

    Heb ipv spinazie - veldsla gebruikt en de nootjes vervangen door pijnboompitten. Verrukkelijk!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha