Risotto met rookkaas en paling

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1362 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook
  2. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukken
  3. Was de tomaatjes en halveer ze
  4. Snijd de paling in stukjes en de kaas in dobbelsteentjes
  5. Fruit de ui met de knoflook 2 minuten in de boter
  6. Voeg de risottorijst toe en fruit al roerend 5 minuten
  7. Voeg 1/3 deel van de bouillon toe en breng het al roerend aan de kook
  8. Schenk er telkens als de bouillon bijna is opgenomen een gedeelte van de bouillon bij en breng aan de kook
  9. Ga door tot alle bouillon is opgebruikt
  10. Kook de risotto in ± 20 minuten gaar
  11. Schep 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de paprika door de risotto
  12. Schep de tomaatjes en de paling erdoor en verwarm nog 2-4 minuten tot de tomaatjes net zacht worden, maar nog niet stuk koken
  13. Breng op smaak met peper en zout, schep de kaas erdoor en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha