Saffraanrisotto met vis en venkel

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3906 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het sjalotje
  2. Snijd de venkel in kleine stukjes, snijd het groen fijn en bewaar dat als garnering
  3. Verhit de helft van de boter en fruit de sjalotsnippers hierin glazig
  4. Voeg de rijst toe en blijf roeren tot alle korrels glanzen
  5. Voeg de venkel, de saffraan, de wijn en 3/4 van de bouillon toe en kook de rijst in ± 20 minuten gaar
  6. Roer nu en dan en voeg, als de rijst droger wordt, nog wat bouillon toe
  7. Snijd de vis in blokjes en laat die de laatste 10 minuten in de risotto gaar worden
  8. Roer de slagroom, de rest van de boter, de garnalen en de helft van de kaas door de risotto en voeg naar smaak zout en peper toe
  9. Strooi de rest van de kaas en het venkelgroen over de risotto en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha