Tomatenrisotto met rucola en kaas

risotto
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4418 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de sjalot en de knoflook
  2. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes
  3. Verhit de olie in een braadpan met anti-aanbaklaag en fruit de sjalot en de knoflook 1 minuut
  4. Schep de rijst erdoor en bak deze al omscheppend 1 minuut mee
  5. Voeg de tomaat erbij en roerbak die 1 minuut mee
  6. Voeg de bouillon toe en kook de rijst 8 minuten
  7. Doe er als laatste de doperwten bij en kook ze 6 minuten mee
  8. Breng de risotto op smaak met zout en versgemalen peper
  9. Snijd tot slot de rucola in groffe stukken, schep deze door de risotto en serveer direct met de Parmezaanse kaas

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker08 apr 2008 om 12:48 Reageer

    risotto met zilvervliesrijst...niet doen. gebruik risottorijst

  • Bezoeker08 apr 2008 om 13:49 Reageer

    Inderdaad, risotto rijst is hier vele malen geschikter voor!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha