Aardappel-kruidensalade met zure zult

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1773 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappels, snij in dunne plakjes en kook in 5 minuten beetgaar
  2. Snipper het ui heel fijn
  3. Hak de kruiden grof
  4. Klop azijn, olie en mosterd tot een dressing
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe
  6. Laat de aardappelplakjes uitlekken en schep met de ui en de kruiden voorzichtig door de dressing
  7. Laat 15 minuten staan
  8. Halveer de tomaatjes
  9. Verdeel de rocketsalade over 4 borden
  10. Schep de aardappelsalade in het midden
  11. Leg de zult erop
  12. Garneer met de tomaatjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha