Aardappelsalade frisse

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2650 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil en was de aardappelen en kook ze in weinig water met zout gaar
  2. Kook in die tijd de eieren hard, laat ze schrikken onder de koude kraan en pel ze
  3. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen
  4. Schil en snipper de ui
  5. Doe hetzelfde met de appel en besprenkel deze met citroensap
  6. Snijd de worst en de augurken in stukjes
  7. Snijd de aardappelen in blokjes en vermeng ze met de ui, de worst, de augurken en de zilveruitjes
  8. Maak de radijsjes schoon, was ze en snijd ze in plakjes
  9. Meng de kruiden door de mayonaise en de yoghurt en voeg het zout, de peper, de azijn en de mosterd toe
  10. Meng de radijsjes met de dressing door de aardappelen
  11. Prak de eieren met de vork en bestrooi de salade hiermee

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha