Aardappelsalade met feta

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2745 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dressing: Roer met een garde het zout en de peper door de azijn
  2. Klop en scheutje voor scheutje de olie door
  3. Voeg al kloppend met een garde het water en de gehakte tijm toe
  4. Salade: Leg de lauwwarme aardappelen in een platte schaal en giet de helft van de dressing erover
  5. Laat de aardappelen afgedekt tenminste 1 uur intrekken
  6. Giet de rest van de dressing over de feta en laat afgedekt in de koelkast tenminste 1 uur intrekken
  7. Schik de sla en de plakjes tomaat op een platte serveerschaal
  8. Verdeel de aardappelen en de feta met de marinade over de sla
  9. Serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha