Aardappelsalade met salami en Leidse kaas

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1540 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water zout gaar
  2. Giet dan de aardappelen af, laat ze afkoelen en snijdt ze in blokjes
  3. Breng in een steelpan water aan de kook en kook hierin het ei 10 minuten
  4. Laat het dan schrikken onder de koude kraan, pel het ei en snijdt hem in plakjes
  5. Snijdt de salami en de kaas in kleine blokjes
  6. Laat de doperwten uitlekken
  7. Pel de sjalotjes en snipper deze
  8. Snijdt de tomaat in plakjes
  9. Doe de aardappelblokjes in een schaal en schep er de salami, kaas, doperwten, sjalotjes en peterselie door
  10. Klop in een kom de olie, mosterd, suiker en wat peper en zout door elkaar en schep dit door de salade
  11. Garneer met plakjes tomaat, plakjes ei en wat toefjes mayonaise

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker22 nov 2007 om 17:05 Reageer

    Hoi Lorraine,Wil je de volgende keer de bronvermelding bijzetten?Ik zie dat je hier een heleboel recepten hebt staan, maar veel van die recepten komen van mijn site.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha