Andijvie maaltijdsalade

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1571 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt de kipfilet in bokjes en bestrooi ze met peper en zout
  2. Verhit wat boter in een pan en bak hierin de kipfilet in ongeveer 10 – 15 minuten mooi bruin en gaar
  3. Schep dan de kipfilet uit de pan en laat deze afkoelen
  4. Maak de andijvie schoon, snijdt deze in hele fijne reepjes en laat ze uitlekken
  5. Doe dan de andijvie in een slakom
  6. Maak de paprika schoon, snijdt deze in hele kleine reepjes en doe ze bij de andijvie in de schaal
  7. Ontvel de tomaten, snijdt deze in partjes en doe ook deze in de schaal
  8. Schil de appel, boor het klokhuis eruit en snijdt de appel in blokjes
  9. Besprenkel de appelblokjes met citroensap en doe ze ook in de schaal
  10. Doe de kipblokjes, bieslook en de olijven ook in de schaal en schep alles gowed door elkaar
  11. Meng de olie, tomatenketchup en paprikapoeder door elkaar en schep deze dressing door de salade
  12. Lekker met stokbrood en kruidenboter

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker02 jun 2012 om 23:25 Reageer

    www.keukentips.nl


Reageer zelf op dit recept

kaptcha