Andijviesalade met spekjes

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1203 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook het ei in 10 minuten hard, spoel het onder koud stromend water af en pel het
  2. Snipper de prei fijn en was hem
  3. Roer in een slaschaal de slasaus, mosterd, zout, peper en 1/2 eetlepel water tot een dressing
  4. Roer de prei erdoor
  5. Bak in een droge koekenpan het spek al omscheppend in 5 minuten krokant en laat het op keukenpapier uitlekken
  6. Snijd de augurk in plakjes
  7. Was de tomaat en snijd hem in plakjes
  8. Maak de andijvie schoon, snijd hem in dunne reepjes en was die
  9. Laat de groente in een zeef uitlekken
  10. Snijd het ei in 6 partjes
  11. Schep de andijvie door de dressing en strooi er het spek en de augurk over
  12. Garneer met de tomaat en het ei

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha