Artisjoksalade met zeefruit

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 961 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. * de aardappelen kunnen worden vervangen door krieltjes uit blik
  2. ** kant-en-klaar bewerkte vissoorten, bijvoorbeeld gekookte mosselen, garnalen en ringen inktvis
  3. Of diverse soorten gerookte vis
  4. [b:d80304fc82] Bereiding [/b:d80304fc82] Kook de aardappelen
  5. Meng de olie met de azijn en wat peper
  6. Snij de aardappelen en artisjokharten in blokjes (niet al te klein)
  7. Doe de aardappel- en artisjokblokjes in een schaal, schenk er het olie-azijnmengsel over en laat het een poosje intrekken
  8. Hak de walnoten grof
  9. Laat de koekenpan heet worden en rooster, al omscheppend, de gehakte walnoten
  10. Of verdeel de gehakte walnoten op een bord en 'rooster' ze op de hoogste stand 2 minuten in de magnetron
  11. Schep het zeefruit door het aardappel-artisjokmengsel en garneer het met de geroosterde walnoten
  12. Smakelijk !      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha