Aspergesalade met feta en spinazie groene

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 960 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de asperges schoon, snijd ze in drieën en kook ze in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar
  2. Maak intussen de paprika schoon en snijd hem in ringen
  3. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes
  4. Was de spinazie, verwijder de steeltjes, en laat de groente in een vergiet goed uitlekken
  5. Snijd de feta in blokjes
  6. Laat de asperges in een zeef uitlekken
  7. Klop de azijn, de mosterd en de olie met zout en peper tot een sausje en roer de dragon erdoor
  8. Verdeel de spinazie, de paprikaringen, de asperges en de feta over de borden
  9. Schenk de dressing erover en strooi er de uiringetjes over
  10. Lekker met geroosterde pitabroodjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha