Avocadosalade met alfalfa en pistachenootjes

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1319 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de nootjes en rooster ze in een droge koekenpan mooi droog, laat afkoelen
  2. Roer siroop, azijn, mosterd, zout, peper en oregano dor elkaar in een kommetje
  3. Klop de olie erdoor tot een glad sausje
  4. Verdeel de alfalfa over 4 borden
  5. Snij de avocado in dunne plakken en besprenkel met citroensap, leg waaiergewijs op de bordjes
  6. Snij de tomaatjes in kwartjes en schik tussen de avocado
  7. Roer het sausje nogmaals door en schenk over de salade
  8. Rangschik er toefjes tuinkers op en strooi de pistache erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha