Bananensalade

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 843 x
  • Reacties: 4 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kerf de bakbananen en bananen in de lengte langs de ribbels, snijd ze dan doormidden en doe ze in een grote pan
  2. Giet zoveel water in de pan dat de bananen onderstaan, voeg wat zout toe en breng aan de kook
  3. Laat 20 minuten zachtjes koken en schep ze dan uit het water
  4. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd in middelgrote plakken
  5. Doe de plakken bakbanaan en banaan in een kom en schep om met de knoflook
  6. Snijd de ui doormidden en snijd dan in dunne plakken
  7. Schep de plakken ui, de koriander, olie, azijn en wat zout en peper door de bananen en serveer als bijgerecht

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (4)

  • Bezoeker06 feb 2008 om 09:49 Reageer

    bananen salade is goor

  • Bezoeker06 feb 2008 om 14:23 Reageer

    Meningen verschillen he ;)

  • Bezoeker07 feb 2008 om 14:21 Reageer

    lekker

  • Bezoeker07 feb 2008 om 14:21 Reageer

    tja


Reageer zelf op dit recept

kaptcha