Boontjes venkelslaatje met yoghurt-dressing

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1247 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de dressing
  2. Roer de zure room los in de yoghurt en breng op smaak met de helft van het citroensap, de kurkuma, de koriandersnippers, peper en zout
  3. Plaats de dressing in de koelkast
  4. Laat de artisjokharten uitlekken
  5. Maak de boontjes schoon, was ze en kook ze beetgaar in lichtgezouten water
  6. Laat ze schrikken onder de koude kraan en laat ze vervolgens uitlekken
  7. Maak de venkelknol schoon, bewaar wat groen voor het garnituur en snijd de knol in fijne julienne
  8. Besprenkel deze met de rest van het citroensap en meng er de groene boontjes onder
  9. Verdeel deze mengeling over 4 borden en lepel er wat yoghurt-dressing op
  10. Plaats een artisjokhart in het midden en versier met wat venkelgroen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha