Caesar Salad2

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1270 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Knijp de knoflook uit in de olie en laat rusten
  2. Bedruip de broodkubusjes met een eetlepel knoflookolie en bak ze in de oven
  3. Kook de eieren precies 1 minuut in al kokend water
  4. Maak een pasta van ansjovis en zout in een grote kom
  5. Voeg de mosterd en azijn toe, vervolgens de rest van de olie; klop tot er een emulsie ontstaat
  6. Voeg de sla toe en schud goed om, om de sla goed met de emulsie te laten bedekken
  7. Breek de eieren erover en schud
  8. Knijp de citroen erover uit en schud weer
  9. Voeg de croutons toe en de kaas
  10. Schud voor de laatste maal en serveer

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha