Caesar salad5

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 841 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Strip per persoon ± 10 slabladeren van de stengels en gebruik alleen bladeren die niet langer zijn dan 10-15 cm
  2. Was en droog de bladeren
  3. Dressing: kook de eieren precies 1 minuut in kokend water, breek ze boven een houten slaschaal en schraap het licht gestolde eiwit uit de schalen
  4. Voeg onder voortdurend roeren druppelsgewijs de olijfolie toe
  5. Breng op smaak met peper en zout en roer er het citroensap en de Worcestershiresauce door
  6. Voeg de sla, het grootste deel van de Parmezaanse kaas en de croütons toe en schud de sla voorzichtig om, zodat de dressing zich gelijkmatig over de slabladeren kan verdelen
  7. Serveer de salade op grote borden en strooi er de rest van de Parmezaanse kaas over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha