Chorizosalade met driekleurenpasta

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1697 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de fusilli in water met zout en olie in 10 minuten beetgaar
  2. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken
  3. Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en afkoelen
  4. Snij de bleekselderij in dunne reepjes
  5. Snij de paprika's in blokjes
  6. Snij de chorizo in blokjes
  7. Roer dressing en ketchup tot een saus
  8. Breng op smaak met zout en peper
  9. Schep fusilli, bleekselderij, paprika en chorizo door de saus
  10. Pel de eieren en snij in plakjes
  11. Halveer de tomaatjes
  12. Snij de olijven in plakjes
  13. Garneer de salade met de ei, tomaatjes en olijven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha