Couscous salade Marokko

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4082 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schenk de bouillon in een diepe pan en breng op hoog vuur aan de kook
  2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan, voeg de ui toe en laat glazig worden
  3. Voeg kaneel en abrikozen toe, zet het gas laag, voeg de couscous toe en roer goed door elkaar
  4. Giet vervolgens de kokende bouillon scheutje voor scheutje erdoor en roer stevig met een vork zodat alles goed mengt
  5. Haal de pan van het vuur, doe een deksel erop en laat ca
  6. 5 min
  7. staan
  8. Maak intussen de dressing: doe honing, citroensap, olijfolie, zout en peper in een leeg potje met schroefdeksel en schudt totdat de ingrediënten goed vermengd zijn
  9. Haal het deksel van de pan met couscous, voeg pistachenootjes en munt toe en roer door elkaar met een vork
  10. Giet vlak voor het serveren de dressing over de salade

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker22 nov 2007 om 13:47 Reageer

    waar in marokko is couscous gemaakt

  • Bezoeker22 nov 2007 om 13:47 Reageer

    waar in marokko is dat gemaakt


Reageer zelf op dit recept

kaptcha