Echte Horeca maaltijd salade

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2934 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de Aardappelen en het vlees gaar en laat de Aardappelen en het vlees afkoelen
  2. maak het vlees fijn in een keuken machine of staaf mixer
  3. schil de uien en maak de uien,(augurken niet teveel 1 klein kommetje vol is genoeg) ook fijn in de keuken machine snij de achterham of smack in plakjes van ongeveer 1cm snij ze dan in reepje van 1cm en snij de reepjes dan in in blokjes
  4. (Niet de hele blik achterham iets meer als de helft of 1 klein kommetje vol is genoeg) Stamp de Aardappelen helemaal fijn
  5. Voeg de kant en klare vlees salade,de fijn gemaakte vlees,uien,augurken,mosterd,(3 a 4 eetlepels mayonaise mischien meer dit is even uit proberen het moet een niet te vette smeuige massa worden) breng het dan op smaak met kruiden (pas op met de cayene peper niet te veel )met de kruiden en de mosterd is het even uit proberen
  6. Neem dan een grote ovale schaal bedek deze met de bladjes ijsberg sla
  7. Schep dan de sallade op de schaal en strijk hem in een mooie glade ovale vorm
  8. bestrijk de salade dan met een dun laagje mayonaise
  9. bestrooi de salade met de paprika poeder en daarna met de gedroogde peterselie schil de gekookte eieren en halveer ze en zet ze boven op de salade en spuit er een toefje ketchup of curry saus op
  10. garneer de salade dan af met de garnerings groenten en fruit,zilver uitjes,geraspte wortels en selderij op alle zij kanten van de schotel (de garnering kunt u naar eigen idee doen natuurlijk wat u zelf lekker vind
  11. Tip : vervang de kant en klare vlees sallade door 1 bak kant en klare Zalm salade en vervang het vlees door verschillende soorten blikjes Vis en makreel en je hebt een vis salade
  12. Ook voor de garnering vele soorten vis gebruiken
  13. voor de rest de sallade bereiden net als de Horeca maaltijd salade
  14. U kunt eventueel de peper nog vervangen door viskruiden maar dat is even uit proberen
  15. Nog een TIP : Deze Salades kan men zo mooi garneren als in de horeca zoals bij feestjes,Party`s en koude buffetten Een Salade om je vingers erbij op te eten
  16. Eet Smakelijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha