Haringsalade met advocado en peper

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 946 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de haringfilets onder koud water af en dep ze met keukenpapier droog
  2. Schil de avocado, snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes en bedruppel die met citroensap om verkleuren te voorkomen
  3. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes, snijd hem in dobbelsteenties en meng die door de tuinkers en avocadoblokies
  4. Breng op smaak met peper en zout
  5. Plet voor de saus 1 theelepel zalmeitjes en 1 theelepel groene peperbolle- tjes en vermeng ze met de mayonaise, slagroom, Worcestershiresaus en de rest van de peper
  6. Breng op smaak met zout, peper en citroensap
  7. Verdeel de haringfilets over de 4 borden, evenals de avocadosalade, de peperroom en de rest van de zalmeitjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha