Huzarensalade

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1930 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook het vlees in wat water met zout gaar, laat het daarna afkoelen en Snijd het in kleine blokjes
  2. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes, kook ze in water en zout, giet ze daarna af en laat ze afkoelen
  3. Snijd de augurken in kleine blokjes
  4. Schil de appels, snijd ze in blokjes en vermeng ze direkt met de augurken, omdat ze anders bruin worden
  5. Breng de ingrediƫnten met peper en zout op smaak
  6. Voeg de mayonaise, het vlees en als laatste de aardappelen toe
  7. Verdeel de salade over de borden of schaal en bedek met mayonaise
  8. Garneer met sla, eieren, tomaat, augurken, zilveruitjes, komkommer, ham en asperges

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha