Huzarensalade2

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1367 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aartdappels gaar en de eieren hard
  2. Laat de eieren schrikken en pel ze
  3. Snij de wortels in dunne reepjes en dan in blokjes
  4. Kook ze zachtjes 5 minuten, dan onder koud stromend water afspoelen
  5. Snij 6 augurken tot waaiertjes, snij de rest fijn
  6. Snij 6 zilveruitjes kruiselings in en vouw ze uit tot roosjes, snij de rest fijn
  7. Snipper de sjalot heel fijn
  8. Snij de aardappelen en de eieren zeer fijn
  9. Snij appel en corned beef in blokjes
  10. Meng de gesneden augurk en uitjes, sjalot, aardappels, fijngesneden eieren, corned beef, appel en ¾ deel van de wortel door elkaar, meng met mayonaise, mosterd en ketchup
  11. Op smaak brengen met zout en peper
  12. Leg de slablaadjes op een platte schaal
  13. Maak mooie toefjes van de peterselie
  14. Schep de salade op de slablaadjes, garneer met de augurkwaaiers, uiroosjes, wortelblokjes en peterselie

Reageer zelf op dit recept

kaptcha