Inktvisslaatje met een oosters tintje

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 711 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de erwten en de maïskorrels apart beetgaar in lichtgezouten water
  2. Laat beide groenten goed uitlekken
  3. Snijd de inktvissen in fijne julienne en bak deze 2 minuten in de olie
  4. Voeg er de erwtjes, de maïskorrels, de sojascheuten, de sherry en de sojasaus aan toe
  5. Kruid met koriander, peper en zout
  6. Laat een 5-tal minuten bakken onder voortdurend roeren en laat vervolgens afkoelen
  7. Was de veldsla en laat ze uitlekken
  8. Was de radijsjes en snijd ze in julienne
  9. Verdeel het inktvisslaatje in het midden van 4 borden
  10. Leg rond elk hoopje inktvissla 5 gewassen witloofblaadjes en verdeel er de radijsjulienne over
  11. Werk af met veldsla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha