Kipsalade met appel en kaas

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1711 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereiding: snijd de kipfiles in smalle reepjes
  2. Verhit de (zonnebloem)olie in een koekenpan en roerbak de kipfiler rondom bruim en gaar in ca
  3. 4 minuten
  4. Bestrooi de stukjes met zout en peper en laat ze afkoelen
  5. (Laat de peper maar achterwege of evt
  6. Paprika gebruiken) Klop een sausje van de azijn, mosterd en (olijf)olie
  7. Voeg naar smaak zout en peper toe
  8. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan goudbruin; laat ze op een bord afkoelen
  9. Snijd de kaas in kleine blokjes
  10. Was de sla en droog hem in de slacentrifuge (als je die hebt natuurlijk) De kipsalade met appel en kaas heeft maar een bereiding van een kwartier en een afwerking van 10 minuten Afwerking: snijd de geschilde appel in kleine blokjes en besprenkel die met citroensap schep het sausje door de sla en meng de stukjes kip, kaas en appel erdoor
  11. Bestrooi het met de zonnepitten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha