Kropsla met gr asperges en warme bacon-eidressing

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 840 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de asperges, snij 2-3 cm van de onderkant, halveer ze en kook ze in 10-15 minuten beetgaar
  2. Kook het ei in 10 minuten hard
  3. Verdeel de sla in blaadjes
  4. Bak in een droge koekenpan 2 minuten de bacon en laat op keukenpapier uitlekken
  5. Roer in een steelpan olie, azijn en wijn tot een dressing, breng op smaak met zout en peper
  6. Pel en hak het ei en doe met de bacon bij de dressing
  7. Verdeel de radijs in plakjes over de sla
  8. Verwarm de dressing 1 minuut, niet koken! Schep vlak voor serveren over de sla
  9. Knip de peterselie erboven fijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha