Kummelsalade

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 671 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de sjalot en hak hem fijn
  2. Mix de mosterd, samen met de eierdooier en de gehakte sjalot
  3. Voeg er geleidelijk de olie en vervolgens de azijn, de room en de Boursin aan toe
  4. Spatel er vervolgens de gehakte kervel en dragon onder en breng op smaak met peper en zout
  5. Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water
  6. Giet ze af en laat ze schrikken onder koud water
  7. Was de kropsla en snijd de bladeren in fijne slierten
  8. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes
  9. Verdeel de kaas in dobbelsteentjes van ca
  10. 1 cm
  11. Meng alle ingrediƫnten in een slakom en giet er de dressing over
  12. Was de tomaat en snijd ze in dunne halve schijfjes
  13. Versier hiermee de sla
  14. Serveer met roggebrood
  15. Dit slaatje smaakt ook heel lekker na de maaltijd ter vervanging van het traditionele stukje kaas

Reageer zelf op dit recept

kaptcha