Lollo rossosalade met frambozendressing

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1038 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. In een zeef de frambozen laten uitlekken, hierbij 1 eetlepel sap opvangen (de rest wordt niet gebruikt)
  2. Boven een kom de frambozen door een zeef wrijven
  3. De azijn, olie en het frambozensap erdoor roeren tot een dressing ontstaat
  4. De tijmblaadjes erboven van het takje rissen
  5. Op smaak brengen met zout en peper
  6. De brie in plakken snijden en de plakken in de lengte in repen snijden
  7. De sla wassen, de bladeren uitslaan en in grove repen snijden
  8. De slarepen door de dressing scheppen
  9. De sla met de dressing over vier borden verdelen
  10. De brie en de pecanoten erover verdelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha