Pastasalade met gorgonzola gedr tomatendressing

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2339 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dressing: Verhit de olie en bak de knoflook en de ui hierin ± 3 minuten zachtjes
  2. Schenk de wijn erbij, voeg de zongedroogde tomaten en de kappertjes toe en laat de saus in ± 10 minuten tot 2/3 inkoken
  3. Laat afkoelen, roer er de basilicum en zout en peper naar smaak door
  4. Salade: Kook de ffusilli in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op het pak beetgaar, spoel ze koud af en laat uitlekken
  5. Schep er de kip, de tomaten, de bleekselderij de gorgonzola en de dressing door
  6. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en strooi ze over de salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha