Pastasalade met kip Mexicaans

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2445 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pastaschelpjes in ca
  2. 8 minuten beetgaar in ruim kokend water met zout
  3. Laat ze uitlekken en afkoelen
  4. Breng de bouillon aan de kook en laat de kipfilet hierin in ca
  5. 10 minuten tegen de kook aan gaar worden
  6. Neem de kipfilet uit de bouillon, laat deze afkoelen en snijd de kip in dunne reepjes
  7. Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes
  8. Schil de bleekselderij met een dunschiller en snijd de stengels in dunne reepjes
  9. Hak de bosuitjes fijn
  10. Roer in een schaal een sausje van mayonaise, citroensap en een eetlepel bouillon en schep pastaschelpjes, kipreepjes, paprika, bleekselderij, bosui en maïs erdoor
  11. Breng de salade op smaak met zout en chilipoeder, laat ze circa 3 uur staan, zodat de smaken in kunnen trekken
  12. Garneer met fijngesneden peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha