Salade Italiaanse

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1117 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen, wortel en knolselderij in plakjes en blancheer die afzonderlijk tot ze beetgaar zijn
  2. Snijd de augurk, de boontjes en de ossetong in reepjes
  3. Voeg alle ingrediƫnten samen en breng op smaak met de dressing, peper en zout
  4. Geef er eventueel apart mayonaise bij
  5. Dressing: Doe 5 eetlepels olie in een kommetje en voeg er 1/2 eetlepel (wijn)azijn bij
  6. Doe er wat peper en zout en een snufje suiker bij en meng er 1/2 eetlepel (Zaanse) mosterd door
  7. Knijp er 2 tenen knoflook boven uit
  8. Breng de dressing op smaak met basilicum en een paar lepels uitgelekte kappertjes
  9. Tot slot kunt u er nog wat (zelfgemaakte) mayonaise door roeren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha