Salade Lippe-Biesterfeld

salades
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 60 minuten
  • Bekeken: 6570 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de kipfilet, marineer deze op eigen manier
  2. Marineer de gesneden blokjes kipfilet met kipkruiden
  3. Bak die lekker gaar
  4. Snij de krulsla, maak het prettig fijn Snij de tomaten, klein en doe die in de salade bak Snij de rode ui klein
  5. Dit kan ook in ringen
  6. Doe de kleine oranje paprika ook in kleine blokjes net als de rode paprika
  7. Pak wat oude kaas
  8. Zorg dat het in fijne blokjes is gesneden
  9. En dan pitloze olijven toevoegen
  10. Doe er dan wat azijn en olijf olie bij
  11. Laat de salade even staan, Als de kipfilet gaar is doe het alle vet weg doormiddel van de kip een vergiet te doen
  12. Laat de vet weg druipen in een bakje
  13. Voeg de kip toe aan de salade
  14. En je hebt een heerlijke salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha