Salade marinera

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1024 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de vis en krab in stukjes en verwijder de graten
  2. Laat de garnalen heel
  3. Stuif er wat peper en zout over en voeg de sherry en het citroensap toe
  4. Schep alles even om en laat dit samen een half uur koel staan
  5. Week de gelatine in koud water, knijp ze goed uit en los ze op in weinig heet water
  6. Voeg de in plakjes gesneden olijven, fijngemaakte harde eieren, in zeer dunne reepjes gesneden paprika, tomaat (gepeld en in stukjes gesneden) en wat zout en peper aan de gemarineerde vis toe
  7. Roer er dan de opgeloste gelatine door
  8. Klop de slagroom stijf (wilt u een roze kleurtje, voeg dan iets tomatenketchup toe) en schep de slagroom door het mengsel
  9. Breng dit over in een bevochtigde ringvorm en laat het in drie uur stijf worden
  10. Stort de vorm op een schaal met slablaadjes bedekt en vul de holte met goed pittig aangemaakte sla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha