Salade met geitenkaas en avocado

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1164 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De sla wassen, droogslaan, kleiner scheuren en over 4 borden verdelen
  2. Het vruchtvlees van de avocado's in niet te dikke halve plakken snijden en met citroensap besprenkelen, de geitenkaas in even grote en dikke stukjes snijden
  3. De avocado over de salade op de bordjes verdelen en de geitenkaas erop leggen
  4. De azijn uitroeren met peper en zout en de olijfolie er straalsgewijs bij kloppen zodat een gladde saus ontstaat
  5. De basilicumblaadjes fijnhakken en erdoor roeren
  6. De pijnboompitten in een droge koekenpan licht roosteren
  7. De saus over de kaasstukjes schenken en met de geroosterde pitjes bestrooien

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha