Salade met rucola pijnboompitten en geitenkaas

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2142 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid eerst de dressing
  2. Was en droog de rucola en vermeng ze met een beetje van de dressing
  3. Was de appel, verdeel hem in vieren en verwijder het klokhuis
  4. Snijd de parten in dunne plakjes
  5. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder toevoeging van vet tot ze lichtbruin zijn
  6. Maak op het bord een krans van halve bladen rode sla en grote bladen basilicum
  7. Halveer de geitenkaasjes en bestrijk het snijvlak met olijfolie
  8. Plaats ze onder een hete grill tot de bovenkant nŠt begint te smelten
  9. Verdeel de rucola over de borden, verdeel hierover de partjes appel en strooi er de pijnboompitten over
  10. Plaats de kaasjes midden op de salade en giet er nog wat van de dressing omheen
  11. Maal nog wat verse peper over de salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha