Salade van avocado en gerookte vis

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1113 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Avocado combineert goed met gerookte vis en vormt samen met de kruiden een heerlijke salade
  2. Verhit de boter of margarine in een koekenpan, doe er de ui en het mosterdzaad in en fruit circa 5 minuten tot de ui gaar is
  3. Voeg de vis, koriander, tomaten en het citroensap toe en laat 2 tot 3 minuten op een laag vuur sudderen
  4. Neem van het vuur en laat afkoelen
  5. Snijd voor de salade de avocado's en komkommer in dunne plakken
  6. Doe de plakken samen in een kom en sprenkel er het citroensap over
  7. Snijd de tomaten in plakken
  8. Ontzaad de chilipeper en hak fijn
  9. Schep het vismengsel in het midden van een dienschaal
  10. Schik de plakken avocado, schijfjes komkommer en tomaten in een decoratief patroon op het vismengsel
  11. U kunt ook een kwart van het vismengsel op vier individuele borden scheppen en er de plakken avocado, komkommer en tomaat over verdelen
  12. Strooi er de gehakte chilipeper en wat zout over en dien op
  13. Eet smakelijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha