Salade van eendenborst

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 848 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de eendenborstfilets in met de peper
  2. Verhit de olie in een koekenpan met een dikke bodem en bak de eendenborstfilets 5 minuten per kant
  3. Bestrooi ze met zout, neem ze uit de pan en laat ze afkoelen
  4. Snijd het kapje van de meloen en schep met een balletjessteker het vruchtvlees eruit
  5. Verdeel de schoongemaakte en gewassen bleekselderij in stelen
  6. Trek de draden van de stelen en snijd de stelen in plakjes
  7. Spoel de olijven af in een zeef en snijd ze in plakjes
  8. Pluk de druiven van de steeltjes, was ze, halveer ze en haal de pitjes eruit
  9. Laat de mandarijnen in een zeef uitlekken
  10. Snijd de kaas en de afgekoelde eendenborst in smalle reepjes
  11. Meng alle ingrediƫnten door elkaar en schep de cashewnoten erdoor
  12. Roer het appelsap, de vruchtenazijn en zout en peper naar smaak door elkaar
  13. Klop in een dun straaltje de olie erdoor
  14. Schep de ingrediƫnten voor de salade en de saus door elkaar
  15. Schep de salade in de uitgeholde meloen en garneer met het basilicumblad

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha