Salade van kippenlever met appeltjes

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 878 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de boontjes schoon, was ze en kook ze beetgaar in lichtgezouten water
  2. Laat ze schrikken onder de koude kraan
  3. Maak de veldsla schoon, was ze en laat uitlekken
  4. Maak het witloof schoon en snipper het fijn
  5. Schil de appel, halveer hem, verwijder het klokhuis en snijd hem in kleine stukjes
  6. Vermeng de appel- en de witloofsnippers met de boontjes en roer er de notenolie onder
  7. Breng op smaak met peper en zout
  8. Schik de veldslablaadjes in een kring op 4 borden en schep de witloofbereiding in het midden
  9. Bak de kippenlevertjes gedurende ca 5 minuten in een nootje boter en breng ze op smaak met peper en zout
  10. Snijd de levertjes in 4 en verdeel ze over de sla
  11. Giet het overtollige vet uit de pan en roer de braadresten los met de ciderazijn, de sojasaus en de suiker
  12. Verdeel deze saus over de levertjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha