Salade van verse mosselen

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 866 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. VOORBEREIDEN: in grote pan: kruiden, selderij, sjalot, bouillon en wijn aan de kook brengen
  2. Mosselen erbij doen
  3. Op hoog vuur met deksel op de pan ± 10 minuten koken tot alle schelpen open zijn
  4. Af en toe omschudden
  5. Mosselen afgieten, kookvocht opvangen en zeven
  6. Mosselen uit schelpen nemen en laten afkoelen
  7. Kookvocht tot stroperig mengsel inkoken
  8. Room en mosterd erbij doen en tot dikke saus laten inkoken
  9. Saus laten afkoelen
  10. Yoghurt en naar smaak zout en peper erdoor roeren
  11. Mosselen erdoor scheppen
  12. BEREIDEN: Sneetjes stokbrood roosteren
  13. Beleggen met lollo bionda
  14. Mosselsalade erop scheppen
  15. Bestrooien met gehakte bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha