Slaatje met aardbeien en frambozenazijn zonnig

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 628 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de vinaigrette
  2. Roer de mosterd los met de olie, voeg er de frambozenazijn aan toe en breng op smaak met peper en zout
  3. Spoel de luzerne- en radijsscheuten, laat ze uitlekken en meng er vervolgens de vinaigrette onder
  4. Laat de palmharten uitlekken en snijd ze vervolgens in rondjes van ca 2 cm dik
  5. Was de aardbeien en laat ze uitlekken
  6. Steek uit het brood vormpjes naar keuze, besmeer deze met margarine en toast ze
  7. Leg in het midden van 4 borden een bedje van scheuten
  8. Plooi de sneetjes Grison-vlees in de helft en schik deze op de scheuten
  9. Leg er afwisselend een scheutje palmhart en een aardbei rond
  10. Serveer er de toastjes bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha